| Autor |
Wiadomo¶æ |
Amigo Site Admin
Do³±czy³: 01 Wrz 2006 Posty: 157
Sk±d: Rydu³towy Ostrze¿enia: 0/3
|
Wys³any: Sro Gru 06, 2006 11:49 am Temat postu: Regulamin - dyskusja |
|
|
Nasuwa mi siê taki pomys³, aby zapytaæ was o regulamin... Który punkt dla was jest zbêdny, czego brakuje, co proponujecie zmieniæ, aby forum by³o bardziej przyjazne dla was  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Amigo Site Admin
Do³±czy³: 01 Wrz 2006 Posty: 157
Sk±d: Rydu³towy Ostrze¿enia: 0/3
|
Wys³any: Nie Lut 10, 2008 12:36 pm Temat postu: |
|
|
| Niektóre osoby chyba nie przeczyta³y regulaminu tego forum (albo przeczyta³y i nie zrozumia³y jego tre¶ci). Mo¿e co¶ zosta³o napisane tam niezrozumia³ym jêzykiem? Zostawiacie za sob± wiêcej ¶mieci ni¿ spamerskie boty... Takie zachowanie nie bêdzie tolerowane. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gregor Members
Do³±czy³: 13 Lip 2010 Posty: 7
Sk±d: Rydu³towy:) Ostrze¿enia: 0/3
|
Wys³any: Wto Lip 13, 2010 11:28 pm Temat postu: |
|
|
Chcia³bym zauwa¿yæ nie¶cis³o¶æ w regulaminie i profilu. Wydaje mi siê, ¿e 2 teksty odnosz± siê do tej rzeczy,a jednak siê ró¿ni±. Konkretnie chodzi o emblematy.
W regulaminie mo¿na przeczytaæ:
| Cytat: | 5. Emblematy
- maksymalny rozmiar emblematu to 120 na 120 pikseli, a maksymalna waga pliku to 10 kB. |
Za¶ przy profilu w polu "Panel kontrolny emblematów" widzimy:
| Cytat: | | Wy¶wietla ma³y obrazek pod informacjami o Tobie przy ka¿dym po¶cie. Tylko jeden obrazek mo¿e byæ wy¶wietlany, jego szeroko¶æ nie mo¿e byæ wiêksza ni¿ 100 pikseli, wysoko¶æ wiêksza ni¿ 100 pikseli, a rozmiar wiêkszy ni¿ 8kB. |
Wed³ug, której informacji mam wstawiæ emblemat(chyba te¿ nazywa siê go avatarem). |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|