Forum Mieszkañców Miasta Rydu³towy

Regulamin - dyskusja

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Portalu Miasta Rydu³towy Strona G³ówna -> Uwagi i propozycje
Autor Wiadomo¶æ
Amigo
Site Admin

Do³±czy³: 01 Wrz 2006

Sk±d: Rydu³towy
Ostrze¿enia: 0/3

PostWys³any: Sro Gru 06, 2006 11:49 am    Temat postu: Regulamin - dyskusja Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nasuwa mi siê taki pomys³, aby zapytaæ was o regulamin... Który punkt dla was jest zbêdny, czego brakuje, co proponujecie zmieniæ, aby forum by³o bardziej przyjazne dla was Smile
Powrót do góry
Amigo
Site Admin

Do³±czy³: 01 Wrz 2006

Sk±d: Rydu³towy

PostWys³any: Nie Lut 10, 2008 12:36 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Niektóre osoby chyba nie przeczyta³y regulaminu tego forum (albo przeczyta³y i nie zrozumia³y jego tre¶ci). Mo¿e co¶ zosta³o napisane tam niezrozumia³ym jêzykiem? Zostawiacie za sob± wiêcej ¶mieci ni¿ spamerskie boty... Takie zachowanie nie bêdzie tolerowane.
Powrót do góry
Gregor
Members

Do³±czy³: 13 Lip 2010

Sk±d: Rydu³towy:)

PostWys³any: Wto Lip 13, 2010 11:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcia³bym zauwa¿yæ nie¶cis³o¶æ w regulaminie i profilu. Wydaje mi siê, ¿e 2 teksty odnosz± siê do tej rzeczy,a jednak siê ró¿ni±. Konkretnie chodzi o emblematy.
W regulaminie mo¿na przeczytaæ:
Cytat:
5. Emblematy

- maksymalny rozmiar emblematu to 120 na 120 pikseli, a maksymalna waga pliku to 10 kB.

Za¶ przy profilu w polu "Panel kontrolny emblematów" widzimy:

Cytat:
Wy¶wietla ma³y obrazek pod informacjami o Tobie przy ka¿dym po¶cie. Tylko jeden obrazek mo¿e byæ wy¶wietlany, jego szeroko¶æ nie mo¿e byæ wiêksza ni¿ 100 pikseli, wysoko¶æ wiêksza ni¿ 100 pikseli, a rozmiar wiêkszy ni¿ 8kB.

Wed³ug, której informacji mam wstawiæ emblemat(chyba te¿ nazywa siê go avatarem).
Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:    Zobacz poprzedni temat : Zobacz nastêpny temat  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Portalu Miasta Rydu³towy Strona G³ówna -> Uwagi i propozycje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach